Zakelijk Relatiegeschenk

SELFIE STICKS VERKOPEN IN UW WINKEL OF ALS RELATIEGESCHENK CADEAU DOEN?

Enkele van onze klanten

Selfie’s zijn al langer populair, deze populariteit nu lijkt alleen maar groter te worden nu ook de trend van Selfie Stick ons land heeft bereikt.

Er wordt momenteel veel (media) aandacht besteed aan een nieuwe rage en een absolute wannahave; de Selfie Stick. Misschien heeft u hem ook bij Carlo en Irene, RTL Late night of De Wereld Draait Door gezien?

Bent u geïnteresseerd in de wederverkoop van Selfie Sticks of ziet u hier een mooi cadeau in als relatiegeschenk of voor uw Kerstpakket? SelfieStickOnline.nl heeft directe banden met de fabrikant en kan hierdoor erg scherpe aanbiedingen doen. Even de mogelijkheden op een rij:

Kerstpakketten & Relatiegeschenken
Wilt u een keer geen fleswijn geven als Kerstcadeau? U bent opzoek naar een betaalbaar, trendy maar ook praktisch cadeau waar iedereen iets mee kan? Dan is een Selfie Stick het perfecte cadeau om aan u medewerkers of zakelijke relaties te geven.

Afhankelijk van uw wensen kan SelfieStickOnline.nl het Kerstpakket ook voor u samenstellen of de Selfie Sticks in een leuke cadeau verpakking leveren.

Uw eigen logo op de stick

Wilt u een branded selfie stick? Geen probleem van kleine tot grote aantallen kunnen wij uw logo plaatsen op de selfie stick. Neem contact op voor een vrijblijvend voorbeeld.

Wederverkoop
Zoekt u een vernieuwend product? Iets waarmee u onderscheidend bent? Waarmee je klanten verrast? Dan zijn de Selfie Sticks van SelfieStickOnline.nl een prachtige en waardevolle aanvulling op uw assortiment.

Advies & contact
Voor meer informatie kan u contact opnemen met ons accountmanagers we zijn te bereiken op info@SelfieStickOnline.nl en telefonisch op +31552032125

Selfiestickonline.nl
Regentesselaan 5
7316AA Apeldoorn
t: +31552032125
e: info@selfiestickonline.nl